Boligene i Slåtten borettslag

Byggingen er godt i gang av første byggetrinn, med 14 nye leiligheter i blokk A og B. 11 av boligene er allerede solgt! Nå har vi lagt ut 6 nye leiligheter i blokk C!

Blokk A og B med 7 enheter i hver. 3 mindre leiligheter i underetasjen og 2 i 1. etasje samt 2 i 2. etasje. Leilighetene har alt fra 1 - 3 soverom, samt bad, kjøkken og stue. Leilighetene i 1 og 2 etasje har i tillegg eget vaskerom. Blokk C og D får begge 6 leiligheter hver, fordelt på 3 plan, med 2 leiligheter i hver etasje. Leilighetene har 2 - 3 soverom, samt bad, kjøkken og stue. Leilighetene i 1 og 2 etasje har i tillegg eget vaskerom. Balkong/ terrasse/uteplass, sportsbod og carport på alle enhetene.

Borettslaget er tilknyttet Gjøvik og Omegn Boligbyggelag (GOBB). Når du kjøper en bolig i ett borettslag blir du andelseier i borettslaget. Eierskap av andelen gir deg enerett til din egen bolig, og du får rett til å benytte fellesarealene sammen med de andre andelseierne i borettslaget. Her er en oversikt over de ledige boligene på Slåtten: